torsdag 28. februar 2013

Ja, da har kjøleskapet fått prikker...

En måte å se at barna har flyttet hjemmefra på er at utsiden av kjøleskapet er helt "ren", men siden jeg er voksen og derfor har lov til å være så barnslig jeg vil....., har kjøleskapet fått seg polkadotter. En bokhandel i byen holder på å legge ned, og jeg sikra meg en haug klistremerker med 70% rabatt.....


Har tenkt å ha på noen flere, men ville først se reaksjonen til mannen. Han tok det pent....


Og når jeg først var i gang, så fikk pottene også noen...........

Noe helt annet...... Hva synes dere. Er det rart med svarte lys?............ Jeg er veldig i tvil....


Ha en fin kveld.

Drude
14 kommentarer:

 1. Polkadotter på kjøleskap og potter ble stilig.

  Og svarte lys skal du bare bruke - stilig, og passer jo godt til lysestaken og vasen.
  Har brukt mye svarte lys.

  Klem

  SvarSlett
 2. Tøft med prikker. Hmm det ga meg inspirasjon til å gjøre noe med kjøleskapet her også - noe som enkelt kan fjernes igjen. Svarte lys er stilig - det kan du fint bruke.

  Klem

  SvarSlett
 3. Syntes det var tøft med de sorte lysene jeg, stilig kontrast til den hvite lysestaken. Veldig fint med de prikkene og, her hersker kaos på kjøleskapet, men det går seg vel til om en 15-20 års tid ;)

  SvarSlett
 4. kjempefine prikker da! Og de grønne plantene du har, de var kjempefine! Jeg ender alltid opp med sånne små ekle med litt tykke "blader" som ser ut som de er i kaktusfamilien... husker selvfølgelig ikke hva de heter nå.. skjønner ikke hvorfor jeg alltid ender med å kjøpe dem, når jeg egentlig ikke liker dem..

  Anyway - de svarte lysene har jeg stått med i hånda også (søstrene?)!! Jeg lurte på akkurat det samme! Hos deg ble det jo veldig fint da! Jeg var redd det skulle se ut som jeg drev med noe slags djeveldyrkelse eller noe, hehe, men det gjør det absolutt ikke hos deg altså!! Fint var det!

  God kveld til deg, klem fra meg

  SvarSlett
 5. De svarte lysene var fine de! Stilig kontrast til lysestaken! Blomsterpottene ble superfine! Og klart du kan pynte kjøleskapet, ble stilig! Vi hsr kjøleskuff, så ingenting å henge barnetegninger og ukeplaner på;-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 6. Likte godt både prikkene og de svarte lysene jeg :) Her er det ikke plass til mer på kjøleskapet.....satser på at det blir bedre om noen år her også :)

  SvarSlett
 7. Har alltid sansen for polkadotter:-) Pynter opp både på kjøleskap og potter. Synes det var tøft med svarte lys eg:-) Klem

  SvarSlett
 8. Dots er kult , stearinlysa like så :)
  klem

  SvarSlett
 9. Er vild med dine prikker :) !

  SvarSlett
 10. Så utrolig kule blomsterpottene ble :) Og kjøleskapet like så :)

  Ble inspirert til å kjøpe sorte lys til kubusen min selv jeg ;) Stilig!

  Hilsen Marie

  SvarSlett
 11. Hei Marie. Takk for koselige kommentarer. Jeg kommer ikke inn på siden din. D

  SvarSlett