søndag 24. november 2013

Cathrineholm, Agfa og Signebia-lue.


Forrige helg var jeg på både loppemarked og julemarked. Ikke så stor fangst på loppiset, men et fint gammelt kamera fikk jeg med meg.
På julemarkedet fikk jeg midt blant lekre håndarbeider, se en stripeskål fra Cathrineholm. Den ble min. Ikke veldig billig, men......


En måned til julaften. Jeg kribler etter å begynne å pynte, men holder meg til neste helg......

Mens jeg venter flytter jeg litt rundt på ting....... 

Jeg kjøpte også den kuleste lua ! på julemarkedet. Den er laget av Signe som har en av de koseligste bloggene jeg vet om. Signes Sammensurium

Tror aldri jeg har fått så mange hyggelige bemerkninger for et klesplagg noen gang før, som de jeg har fått for denne lua.

Fredager kan jeg gå litt tidlig hjem fra jobb. Det er deilig å komme hjem mens det er lyst. -Men, det "straffer seg". Nå må jeg sette meg å ta igjen jobben jeg skulle gjort fredag ettermiddag....

I helgen har vi vært på hytta. Jeg har samlet inn fra naturens skattkammer. Her blir det naturlig jul med innslag av blå "glam" i år.

God ny uke.

Drude



12 kommentarer:

  1. Fine bilde med flotte ting.
    Men hua er fantastisk !!

    SvarSlett
  2. Kjempefin hylle med herlige ting på. Skålen er så utrolig flott. Og ikke misnt lua du fikk kjøpt. Ha en fin ny uke, kjære Drude. Klem, PiPa

    SvarSlett
  3. Så koselig, og å finne sånn fin bolle da gitt! I Ta turen til Skagen, de hadde mange sånne sifonger, en superkoselig butikk med te og godsaker, nytt og gammelt, kafe` og Frisør! og en koselig bakgård full av skatter, bilen kunne godt blitt enda fullere! Ha en fin ny uke!

    SvarSlett
  4. Så flott skål og herlig lue! :) Jeg er litt i gang med pynting til advent..blir så opptatt neste helg med julemarked, så forbereder meg litt - synes det er så herlig med advent-GLEDE! Ønsker deg ei fin ny uke, Drude. :)

    SvarSlett
  5. Fine kjøp!! :) Gleder meg til neste helg jeg også når stjerne og adventstaker skal opp!! Det er ei fin tid vi har i vente nå!

    SvarSlett
  6. Så morsom lua var :)
    Jeg har hentet ut julekassene fra boden og gleder meg masse til å finne ut hvor alt skal være neste helg! Første jul i huset vårt, så det blir spesielt :)
    Nyt siste uke i november!
    Klem fra Ingrid

    SvarSlett
  7. Det var flotte kjøp ja! Og for ei kjempefin lue da :) Fin Mandag til deg! :))

    SvarSlett
  8. Fine kjøp, skal vel ha veldig veldig flaks hvis man finner en stripeskål billig. Jeg venter også med adventspynting.

    SvarSlett
  9. Skjønner godt at du har fått kommentarer på den lua, den var bare helt herlig :)

    SvarSlett
  10. Fin blogg du har :) For ei tøff hylle du har, den likte jeg godt! :)

    SvarSlett
  11. Den lua er bare sååå fin,
    Kobberkjelen din skinner jo som en stjerne - kjenner jeg burde finne fram pussesakene :)

    Klem

    SvarSlett