mandag 13. august 2012

Skal skal ikke.......




Jeg begynner å få fryktelig lyst til å male eller selge dette skapet og speilet, men jeg er så redd for at jeg skal angre om en stund..........

Drude



14 kommentarer:

  1. Morsomt skap da, Drude.
    Sov på det noen dager, men det har du kanskje allerede gjort.
    Skal vel males blå?? :) Speilet ville jeg i alle fall ikke gjort noe med.

    Lykke til med valgets kval.
    :) Inger

    SvarSlett
  2. Sett det bort en stund :)
    Ikke selg det ihvertfall …
    klem :)

    SvarSlett
  3. Ikke selg og ikke mal. Du kommer til å angre, sett det heller bort en stund så skal du se at det blir savnet.. Jeg maler ikke hvis møblene er fine og hele,da er de ofte tidløse ;o)

    SvarSlett
  4. Eg ville heller ikkje ha malt - nokre ting fortjener rett og slett å få vere som dei er, så sant dei er i god stand:)

    SvarSlett
  5. Eg ville nok ikkje ha malt det....... Artig skap!

    SvarSlett
  6. Eg hadde gått for maling:-), eg har aldri angra på at eg har måla noko. Men, viss du er usikker kanskje det er lurt å sove på det:-)

    SvarSlett
  7. Fint skap:) Skjønner dilemmaet ditt, jeg har en gammel speilkommode jeg er lei. Har vurdert både og selge og male, men får aldri bestemt meg og er redd for og angre.

    SvarSlett
  8. Jeg forstår at det er vanskelig valg, men noen ganger må man ta sjanser;) lytt til magefølelsen....Fin du er....ser det i speilet;)

    SvarSlett
  9. Kult skap. Jeg sier "mal det"! Men kanskje i en nøytralfarge og evt tapetser noe blått på innsiden av dørene og bakveggen. Jeg har heller aldri angra på det jeg maler. Men følg hjertet!

    Kristin

    SvarSlett
  10. Måla om och behåll det!
    Tycker jag...
    Kram Sofia

    SvarSlett
  11. Kjempeartig skap. Jeg hadde malt det. Er jeg litt lei en ting, prøver jeg med litt forandring før jeg eventuelt selger det. Regner med at du kanskje velger en blåtone....

    Klem Maye

    SvarSlett
  12. Selg det, det tar for mye plass! Men du vet jo ossen jeg er! ;-)

    SvarSlett
  13. Synes det var helt nydelig jeg. Liker du dt egentlig veldig godt, kommer du til å angre senere. Tenk litt til- om du ikke allerede har solgt eller malt de?

    Jupp, jeg måtte bli med deg videre fant jeg ut. Da fikk du visst en ny følger sånn på morgenkvisten. :)

    SvarSlett