søndag 18. august 2013

Lørdags-shopping i Kragerø


Hytta igjen denne helgen. Lørdag var det bytur. Det er to butikker i Kragerø jeg alltid må innom.

For det første er det to flotte, hyggelige jenter som driver de, og for det andre bugner det av fine varer. Den ene er TRAKTØREN og den andre er Nr. 16 - interiør. 

Jeg har lyst på nesten alt de har. Prøver å begrense meg, men.....

Denne gangen ble det et kobberfat, en pute og en te-lys-lykt. Putetrekket var heldigvis til halv pris. Det hadde kosta 575,- kroner. (Hvordan er det egentlig mulig at et putetrekk så enkelt som dette ensfargede blå kan være så dyrt....?...)

Og så hadde bymisjonen loppemarked. Jeg rakk også en tur innom der. (selvsagt) Kjøpte et servise fra PP til 8 personer. De skulle bare ha 50 ,- kroner. For å lette samvittigheten for den billige prisen kjøpte jeg mange lodd ;-)

Det er så koselig å gå i Kragerø når juli er slutt og alt i byen har roet seg ned. Lett å få plass til båten ved bryggene, ledige bord på kafeene og mange kjente å si hei til rundt byen.

Blomstene mine på hytta sto like fint.

Tok dette bildet tidlig lørdag morgen mens dråpene fra nattens regn enda satt på. 

Takk for alle koselige kommentarer både her inne og på facebook. Det gjør det ekstra gøy å blogge. Har forsøkt meg på instagram. Heter drudeblaa2 hvis du vil inn å se, men foreløpig er bildene dårlige. Jeg har tatt de med I-paden, og den er rett og slett for tung til at jeg greier å holde den stille.

Ønsker alle en fin ny uke.

Drude



6 kommentarer:

  1. Så fint kobberfat! Jeg er helt kobberfrelst for tiden :) Putetrekk kan jaggu kost skjorta, så du var heldig som fikk det på salg. Så fint med kornstrå i vasene. Kanskje jeg må plukke noen også :) Ha en fin søndagskveld!

    SvarSlett
  2. Det kobberfatet er bare så fint.
    Jeg skjønner heller ikke disse puteprisene. Og så kan eks. Kremmerhuset ha nesten like fine puter til ca 100-lappen på full pris.

    Når jeg skal ned til Grimstad og hente lysthuset mitt, skal jeg overnatte i Arendal - kanskje vi kan treffes? Ville vært kjempekoselig.

    Fortsatt fin søndagskveld.
    Klem

    SvarSlett
  3. OH the copper is lovely! And is that a geranium? One of my favorites and such a good photo. Thanks for stopping by my blog Drude. Nice to hear for you. :-)

    SvarSlett
  4. Kjenner jeg lengter til Kragerø!! Har hytte der, men den ligger til salgs, så har ikke brukt den i sommer fordi den er visningsklar :) Må nok ned snart nå kjenner jeg :)

    SvarSlett
  5. Har aldri vært i Kragerø, men skjønner jeg bør ta turen dit for å kjøpe et lekkert kobberfat:) Gøy å kjøpe fine ting til 1/2 pris. Er enig i at putetrekkprisene er relativt høye, men terskelen for å betale 500 kr for et putetrekk er blitt lavere :(

    SvarSlett
  6. Fine bilder!! Kunne gjerne hatt det kobberfatet! Ønsker meg!! Kos deg i helga!! Klem

    SvarSlett